Рулет Тірамісу з ягодами чорниці

Рулет Тірамісу з ягодами чорниці простий рецепт. Нічого так сильно не надихає мене як нові тарілочки🥰 Я обожнюю посуд… Немає! Не так. Я обожнюю все, що пов’язано з кухнею, посудом, їжею і все це зі страшною силою мене надихає ♥️ Блакитно блакитні, ідеально підходять до голубиці 🥰ідеальні для цього рулету. Посуд, яку хочеться брати в руки, готувати для того щоб сервірувати їй стіл🙏🏻

Інгредієнти

▪️12 печива савоярді (можна знайти в короні)
▪️250гр маскарпоне
▪️50гр Cointreau
▪️50гр цукрової пудри
▪️сік половинки лимона
▪️100мл міцної кави
▪️50гр жирних вершків 33%
▪️лохина
▪️какао для посипання

Рулет Тірамісу з ягодами чорниці покроковий рецепт

1. Заварити міцну каву, додати вершки і дати охолонути. Взяти широку зручну ємність (у мене звичайна форма для запікання) застелити її харчовою плівкою. Печиво савоярді занурюємо в суміш кави і вершків швидко і викладаємо на плівку як на фото.

2. У маскарпоне кімнатної температури додати сік лимона, лікер, пудру і трохи кави з вершками – близько 50мл Все добре збити миксером.

3. Викласти крем на печива. Потім викладіть лохину і акуратно приподымая плівку закрутіть рулет. Зафіксуйте плівку з боків і покладіть в холодильник на ночь.

4. Вранці зняти плівку – посипати какао і подавать.