Рулет з начинкою з капусти і фаршу

Рулет від мами він дуже смачний! Якщо лінь робити тісто, беріть філо. Як зробити Рулет з начинкою з капусти, фаршу і цибулі рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто
Борошно 350г
Вода 80мл
Рослинна олія 40 мл
Сіль 1 год л
Яйця 2 шт

Начинка
Капустяне листя
Фарш 1кг
Цибулина 1 шт велика
Сухарі панірувальні

Рулет з начинкою з капусти і фаршу покроковий рецепт

1. Борошно насипати гіркою, розбити туди яйця, потім влити воду і масло. Замісити еластичне тісто. Ми звичайно робили у моє новому Кенвуді🤩І в холодильник відпочити на 30-40 хвилин. У плівці. Розкачуємо дуже тонко. Подпыляем борошном. Якщо сильно пружинить – на відпочинок на кілька хвилин, нехай розслабляється)
2. Капустяне листя бланшувати в розсолі зі спеціями, додати 1 ст л оцту на 1 л води. Обсушити на паперовому рушнику. Цибулю пропустити через м’ясорубку. Обсмажити. Фарш посолити поперчити і теж обжарить.
3. тонко Розкачати тісто на рушник, присипавши його борошном. Викласти бланшовані капустяне листя. Посипати сухарями. Далі шар фаршу і шар цибулі. І акуратно скрутити рулет. Щільно! Защипнути краї тіста з боків. Змастити сметаною або яйцем і в духовку на 30 хвилин 200С.