Як зробити Рулети з баклажанів з сиром, часником і помідорами на сковороді з маслом простий рецепт. Ефектна і смачна закуска на святковий стіл! Обожнюю сервірувати стіл такими міні-закусками, дуже зручно, красиво 😍, смачно і саме ❗️ класне, що можна приготувати їх напередодні свята, а перед застіллям просто красиво розкласти на тарілці!
Інгредієнти
Баклажани 3 шт середніх
Сир бринза або Фета 200 г
Сир напівтвердий 100 г
Часник 2 зубчики
Петрушка
Помідори 2 шт
Сіль, перець, сушений базилік
Оливкова олія
Рулети з баклажанів з сиром, часником і помідорами покроковий рецепт
1. Баклажани вимити, нарізати уздовж пластинками товщиною 0,3-0,4 мм, Посолити і залишити на 20 хвилин. Потім змити сіль водою, баклажани обсушити паперовими рушниками. Бринзу і сир натерти на дрібній тертці, вичавити часник. помідори нарізати тонкими брусочками.
2. Баклажани обсмажити на олії на середньому вогні з обох сторін, підсолюємо і присипавши базиліком, можна використовувати гриль-сковороду (смажимо партіями). Обсмажені баклажани промокнути паперовим рушникам, щоб видалити надлишки жира.
3. На край смужки баклажана викласти сирну начинку, помідор, листочок петрушки і згорнути рулетиком. готові рулетики скласти в контейнер і прибрати в холодильник до подачі, я готую напередодні праздника!🤗