Сьогодні приготуємо з вами на обід рибу тріску в маринаді з подушкою з вершкового шпинату і редьки.
Інгредієнти
два середніх філе тріски або будь-якої іншої білої риби
150 г свіжого шпинату
50 мл 20% вершків
100 г кисломолочного сиру
часточки лимона
одна редька
для маринаду – 50 мл соєвого соусу, ст. л меду і гірчиці. всі інші спеції за смаком!
Риба тріска в маринаді з вершковим шпинатом і редькою покроковий рецепт
1. Готуємо маринад для риби— змішує всі необхідні інгредієнти до однорідності і залишаємо рибу на 15 хвилин холодильнике.
2. Мені подобається холодний варіант подушки, тому я просто збила в блендері свіжий шпинат з вершками і сиром. Ви можете пропустити шпинат до готовності або використовувати замороженный.
3. Рибу я запікаю у фользі при 200 С 20 хвилин до готовності. Обов’язково кладу часточки лимона зверху. Після готовності викладаємо подушку з шпинату, редьку або інші овочі та рибу. Все, можна насолоджуватися цікавим поєднанням!