Рибні котлети на сковороді дуже смачні

Як смачно зробити Рибні котлети на сковороді дуже смачні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рибні котлети – всі секрети приготування! Щоб рибні котлети виходили у вас смачними і соковитими, є кілька секретів. І я з вами поділюся ними)
Тому, зберігайте це повідомлення! Котлети зазвичай роблять з білої морської риби (хек, минтай, тріска тощо) Рибка не жирна і навіть сухувата, тому в котлети краще додати щось жирненьке. Це може бути інша жирна риба, наприклад лосось.
Різні обрізки – ідеально підійдуть. Це може бути жирний кисломолочний сир. І це може бути… сало)) так-так, його теж можна додавати) Сьогодні я робила котлетку з додаванням лосося, але пропорції пропишу вам для всіх варіантів.

Інгредієнти

500 г білої риби
300-400 г жирної риби (Насіння, форель, горбуша)
2 цибулини
2 шматочки білого хліба
100 г молока
1 яйце
1 ст. л соєвого соусу
сіль, чорний перець
По 1 ст. л олії і вершкового масла для смаження цибулі.
За бажанням, панірувальні сухарі.

Варіант із сиром:
600 г білої риби
250 г жирного кисломолочного сиру

Варіант із салом:
700 г білої риби
200 г несолоного сала

Рибні котлети на сковороді дуже смачні покроковий рецепт

1. Рибу добре обсушити паперовими рушниками. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в суміші рослинного масла і олії до м’якості. Хліб замочити в молоці. Пропустити через м’ясорубку рибу, хліб і цибулю. Додати яйце, соєвий соус, сіль, перець. Добре перемешать.

2. Накрити кришкою і поставити в холодильник на годину. Потім вологими руками сформувати котлетки. Можна обваляти в панірувальних сухарях. Щоб котлетки вийшли хрусткими зовні і соковитим всередині, щоб не розвалювалися і не були занадто жирними, використовуйте гарну сковороду для жарки.

3. Обсмажуйте котлетки з двох сторін до готовності. Подавайте з картопляним пюре або рисом. Обов’язково буду чекати ваших вражень від цього рецепту!

4. Якщо у вас є цікавий рецепт рибних котлет, поділіться в коментарях! Будемо вдячні! Готуйте із задоволенням!

Відео рецепт 👇