Рибні котлети з щуки і печінки тріски на сковороді

Як зробити Рибні котлети з щуки і печінки тріски на сковороді рецепт простий. Вся моя кулінарна діяльність проходить в сториз, а тут я хочу поділитися незвичайним рецептом котлет.

Інгредієнти

Для котлет:
Щучий фарш – 800 гр. (або 50/50 з тріскою)
Цибулю томлений у вершковому маслі – 200 гр.
Подмороженная печінка тріски – 230 гр.
Яйця – 2 шт.
Петрушка – 30 гр.
Перець – 7 гр.
Заморожене вершкове масло – 120 гр.
Сіль за смаком
Рисове борошно

Для соусу:
Печінка тріски – 150 гр.
Нежирні вершки – 250 гр.
Сіль, перець
(Змішати всі інгредієнти)

Для подачі:
Щуча ікра
Картопляні деруни

Рибні котлети з щуки і печінки тріски на сковороді покроковий рецепт

1. яйця Розділити на жовтки і білки. ⠀ Тресковую печінка процідити і прибрати ненадовго в морозилку. ⠀ Помістити рибний фарш, цибулю, петрушку, 2 жовтки, перець і сіль в планетарний міксер, добре вимісити насадкою «гак», щоб фарш став липковатым (я це робила вручну). ⠀ Тресковую печінку нарізати невеликими шматочками ~ 1 див. ⠀
2. У готовий фарш натерти заморожене вершкове масло і акуратно вимішати. Після цього додати нарізану печінку тріски і ще раз вимішати. Прибрати фарш в холодильник до моменту смаження. ⠀ Зробити з фаршу щільні круглі котлети вагою по 150 гр. Обмазати білком і присипати рисової борошном (шар повинен бути дуже тонким). ⠀
3. Розігріти духовку до 230°С. ⠀ Добре розігріти сковорідку, додати трохи оливкової олії. Швидко обсмажити котлети з двох боків до золотистої скоринки. Довести до готовності в духовці ~ 5 хв. У цей час приготувати деруни і соус. (Я подавала з пюре і без соусу, для мене це занадто жирно, а ось ікра тут була б цілком доречна).