Рибний суп з червоної риби з вершками

Як смачно зробити Рибний суп з червоної риби з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей рибний суп їдять все! А ви оціните його ще й за простоту приготування. До речі, незважаючи на насичений вершковий смак, тут все 43 ккал на 100 р!

Інгредієнти

•2 ст л олії для смаження (ідеально підійде дхі, можна будь-яке інше)
•1 морква
•1 цибулина
•2 картоплі
•150 г помідор
•200 мл вершків 10%
•250 г філе сьомги (іншої червоної риби)
•петрушка, кріп, зелену цибулю
•сіль за смаком

Рибний суп з червоної риби з вершками покроковий рецепт

1. Овочі і рибу нарізати кубиками. Обсмажити в каструлі моркву і цибулю протягом пари хвилин, потім додати картофель.

2. Готувати ще хвилину, після чого влити воду і вершки. Варити на невеликому вогні. Через 5-7 хвилин покласти помідори і рибу. І ще через 5 хвилин зелень і соль.

3. Накрити кришкою, вимкнути вогонь і дати трохи постояти. Ну дуже смачно і ніжно. І можна нагодувати всю сім’ю. Уляна цей суп їла і їла:-) і кожен раз просила добавки

Відео рецепт 👇