Сьогодні ми з вами приготуємо Севіче з сібаса. Севіче – це страва з білої риби, родом з Перу. А Сібас – це один з видів риби, з якої вона готується. Але все ж Оригінальна назва Сібаса – Лаврак. Ну як-небудь так. Сплутати його з іншими видами риби важко не тільки за назвою, але і за зовнішнім виглядом – витягнуте тіло, загострена голова і досить темна луска. М’ясо лавряка дієтичне і ніжне, містить мало кісток, тому його можна вживати в будь-якому вигляді. Що я вам сьогодні і доведу. Тому що севіче – це те блюдо, яке готується із сирої риби.
Інгредієнти
дивіться нижче
Севіче з риби сібас покроковий рецепт
1. Риба довго чекати не буде, тому давайте готувати! Спочатку филлерируем сібаса. Але саме головне в правильній севіче – це маринад. Його ще називають тигровим молоком. Для його приготування розрізаємо навпіл свіжий імбир і зубчик часнику. подрібнюємо грубо кінзу, додаємо сік лайма і змішуємо Залишаємо настоюватися на 5 хвилин. Дуже тонко нарізаємо слайсами червоний лук, заливаємо холодною водою і залишаємо на 10 хвилин, щоб вона не була горькой.
2. Тепер чистимо батат і нарізаємо на однакові кубики. Проціджуємо тигровое молоко через сито, додаємо сіль, соус і перемішуємо. Нарізаємо філе сібаса на однакові шматочки. Викладаємо у велику миску, солимо і перемішуємо металевою ложкою. Нарізаємо слайсами перець чилі. Залишаємо на 2 хвилини. Після цього додаємо молоко і тигровое размешиваем.
3. знову Залишаємо маринуватися на 2 хвилини. Виливаємо воду, розкладаємо цибулю на сухе рушник, щоб видалити зайву вологу. Додаємо в рибу цибулю, кінзу, чилі і попередньо зварений, нарізаний кубиками батат. Обережно перемішуємо і викладаємо на тарілку. Ну, ось і все! Запрошуйте друзів, додайте баса і насолоджуйтеся севичем з сибаса!