Щі зелені з щавлем і яйцем класичні простий рецепт. На правах сьогоднішньої погоди – суп Якщо чесно, мені не важливо, жарко або холодно, я люблю супи і самий улюблений літній гарячий саме щавлик 😅 Коли береш на ринку три величезних пучка кислої трави, часник, багато зелені, часник і вариш прекрасний міцний бульйон.
Ну от впевнена, ви б не відмовилися…а сметанку туди, яйце і самделеШный хліб – секс в чистому вигляді хлопці!!! Правду кажу😂😂😂 Як зварити міцний бульйон я вже говорила не раз, але якщо мені буде нагорода у вигляді ♥️ розповім ще раз, так що все у ваших руках😏
Ну от впевнена, ви б не відмовилися…а сметанку туди, яйце і самделеШный хліб – секс в чистому вигляді хлопці!!! Правду кажу😂😂😂 Як зварити міцний бульйон я вже говорила не раз, але якщо мені буде нагорода у вигляді ♥️ розповім ще раз, так що все у ваших руках😏
Інгредієнти
Для бульйону:
▪️будь-яке м’ясо з кісткою (у мене в цей раз шийки індички)
▪️морква
▪️цибулю
▪️стебла зелені
▪️перець горошок/лавровий лист
Для супу:
▪️3 пучка щавлю (у мене прям великі були)
▪️3-4 середніх картоплі
▪️1 велика цибулина
▪️по пучку петрушки і кропу
▪️пару часточок часнику
▪️сіль/перець/хмелі сунелі
▪️яйця і сметана для подачі
Щі зелені з щавлем і яйцем класичні покроковий рецепт
1. У мене це цілий ритуал, тому слухайте. В цей раз я купила шийки індички. До шийок додаємо цибулю, моркву, прянощі і стебла зелені. Варю зазвичай 3-4 години на маленькому вогні. Готовий бульйон процедить.
2. Овочі викинути, шийки відокремити від кістки, м’ясо залишити, кісточки викинути. У готовий бульйон додати порізану бульбу, варимо до готовності. Потім м’ясо, цибулю, зелень і щавлик.
3. Варимо ще хвилин 10-15 Додаємо сіль/перець/прянощі за смаком. І ось вам секретний секрет У самому кінці додаємо кілька часточок чеснока.
4. Даємо закипіти і вимикаємо. Тепер сміливо можна варити яйця і накриваємо стол.