Шоколадне печиво брауні

Як зробити Шоколадне печиво брауні рецепт простий в духовці 🖤 Те саме, – шоколадне з шоколадом. Хрусткі зовні і ніжне всередині!!! Я часто пишу, що рецепт простий, мені завжди так здається. 🤪🙈 Так от, цей рецепт, ну вже точно ПРОСТІШЕ НІКУДИ, на все про все у мене пішло 20 хв. (разом з випічкою). 👌 Якщо любите шоколад, то вам точно сюди!!!! На виході виходить 13 шт.( можна збільшити порцію в 2 рази, на 2 дека).

Інгредієнти

85 гр. чорного шоколаду
30 гр. вершкового масла
100 гр. цукру
1 гр. ваніліну
1 яйце
80 гр. борошна
40 гр. какао
5 гр. розпушувача
щіпка солі
50 гр. шоколадних крапель (за бажанням)

Шоколадне печиво брауні покроковий рецепт

1. Масло і шоколад нарізати на шматочки і розтопити в мікрохвильовці ( імпульсно за 30 сек.) або на водяній бані. Розмішати до однорідності Змішати цукор, ванілін і яйце. Трохи збити і додати шоколадну масу. Ще раз перемішати. Окремо з’єднати борошно, какао, розпушувач і соль.
2. Всі сухі інгредієнти просіяти до рідким. Розмішати до однорідності. В кінці додати шоколадні краплі. Повинна вийти маса, як пластилін. (Якщо потрібно, додайте ще борошна).
3. Духовку розігріти до 190°С. Деко простелити папером для випічки. З шоколадної маси руками сформувати кульки розміром з волоський горіх (трохи приплюснути) і викласти на деко, на достатній відстані один від друга.

4. Випікати близько 10-12 хв. Печиво повинне бути м’яким всередині. Готове печиво дістати і дати постояти 3-5 хв., і тільки потім перекласти на решітку і остудить.