Шоколадне суфле для торта простий рецепт.
Інгредієнти
На торт 20 см:
⠀
Білок – 110 гр
Цукор – 350 гр
Вода – 160 гр
Агар 900 – 6 гр
Вершкове масло 82,5 % – 180 гр
Згущене молоко (незбиране) – 100 гр
Шоколад – 150 гр
Шоколадне суфле для торта покроковий рецепт
1. М’яке вершкове масло збити зі згущеним молоком. Акуратно додати розтоплений шоколад кімнатної температури (крем). У сотейнику з товстим дном з’єднати воду, цукор і агар і уварити сироп до 114-116С.
2. В деже міксера збити білки до легкої піни і акуратно ввести сироп. Коли маса охолоне до 45С акуратно додати крем. Викласти суфле в рамку або зібрати торт. Стабілізувати 5-6 годин. ⠀
3. Важливо – всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Для обсипання можна використовувати какао, цукрову пудру, декстрозу. ⠀ Термін зберігання суфле до трьох діб!