ЦУКЕРКИ З ПОВІТРЯНИМ АМАРАНТОМ. Божественно смачні, легкі у приготуванні, такої смакоти ви ще точно не їли! Як зробити Шоколадні цукерки з нуту і амаранту рецепт простий.
Інгредієнти
50 р. насіння амаранту
30 р. нуту
90 р. улюбленого шоколаду
КБЖУ 461.35/10.21/21.81/60.71
Шоколадні цукерки з нуту і амаранту покроковий рецепт
1. Робимо повітряний попкорн з амаранту. Розігрійте сковороду на максимальному вогні, потім зменшіть до середнього значення. Насипте 1 столову ложку амаранту. Закрийте кришкою. Струшуйте сковороду, щоб розподілити насіння рівномірно. І чекайте, коли почнуться хлопки (не більше 5 хвилин).
2. Перекладіть насіння в чашу. І знову повторіть всі дії з іншими насінням. Головний секрет ідеально обсмаженого попкорну – сипати амарант на сковороду по 1 столовій ложці, не більше. І готувати під кришкою. Готуємо смажений нут. Відварюємо нут або беремо готовий консервований (просушуємо на рушник).
3. Смажимо на сковороді з маслом 15-20 хвилин, помішуючи, поки не покриється скоринкою. Викладіть на серветку, щоб прибрати зайве масло. Можна і в духовці запекти. Покриваємо шоколадом. Розтоплюємо шоколад, додаємо корицю за бажанням. Об’єднуємо амарант, нут і шоколад.
4. Розкладаємо по формах і в морозилку до повного застигання. Виходять білкові шоколадні цукерки, збагачені мінералами і вітамінами! Це дуже смачно, вам варто спробувати🥰