Шоколадні цукерки з рідкою начинкою

Як смачно зробити Шоколадні цукерки з рідкою начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Набір шоколадних цукерок. Ідеальний варіант, якщо ви хочете заробити на Новорічних святах або порадувати своїх близьких красивим і смачним подарунком. Такі шоколадки дуже красиво і святково виглядають, особливо, якщо правильно підібрати упаковку. А шоколадні чоловічки з сюрпризом – всередині захована дуже смачна начинка

Інгредієнти

Молочний шоколад зі смаком полуниці 400 р
Килимок для макаронів
Сублимированая малина
Фісташкові пелюстки
Посипання
Пластикові формочки
Масло какао
Барвники за бажанням
Паста шоколадна

Шоколадні цукерки з рідкою начинкою покроковий рецепт

1. Молочний шоколад розтоплюємо і темперируем за допомогою какао-масла. Шоколад розтопити короткими імпульсами в мікрохвильовій печі за 20 секунд. Не перегрейте! Температура розтопленого шоколаду повинна бути 43-44 градуси. Залишаємо шоколад при кімнатній температурі остигати до 34 градусів. Додайте до шоколаду 2% від ваги шоколаду какао-масла.

2. Добре перемішайте шоколад, щоб какао-масло повністю розподілилося. За допомогою кондитерського мішка розподіляємо шоколад по осередках килимка. Посипаємо фісташками, намистинами і малиною. Залишаємо до повного застигання. Знімаємо готові медианты з килимка. Залишилися шоколадом заповнюємо пластикові формочки, добре розподіляємо шоколад по стінках. Попередньо можна пофарбувати деталі форми підфарбовані какао-маслом.

3. Стряхиваем надлишки шоколаду назад в миску і зачищаємо форми шпателем. Залишаємо до застигання. Наповнюємо шоколадний корпус начинкою, для цього можна використовувати будь-яку з наших шоколадних паст: Bounty, Milky Way, M&m’s. Закриваємо дно батончиків шоколадом. Після застигання дістаємо з форми. Ось і готовий подарунковий набір, можна розкладати по коробках

Відео рецепт 👇