Ділюся рецептом шоколадних цукерок, які я готую за 20 хвилин. Шоколадні цукерки зі згущеним молоком і горіхами домашні простий рецепт. Я обожнюю максимально прості рецепти солодощів, які кожен може приготувати, навіть якщо зовсім немає досвіду.
І сьогодні у мене для вас якраз такий рецепт – зовсім нескладний і достатньо швидкий. Ці домашні шоколадні цукерки готуються з найбільш доступних інгредієнтів. А на смак вони дуже нагадують шоколадний щербет з горіхами. Давайте готувати.
І сьогодні у мене для вас якраз такий рецепт – зовсім нескладний і достатньо швидкий. Ці домашні шоколадні цукерки готуються з найбільш доступних інгредієнтів. А на смак вони дуже нагадують шоколадний щербет з горіхами. Давайте готувати.
Інгредієнти
• Шоколад 60% і вище 450 р
• Згущене молоко 360 р
• Горіхи 150 г
• Вершкове масло 25 г
• Ванільний екстракт 1 ч. л.
• Сіль 3 г
Шоколадні цукерки зі згущеним молоком і горіхами покроковий рецепт
1. Шоколад перекладаю в сотейник (я використовую шоколад в краплях). Якщо у вас звичайний шоколад в плитках, то попередньо наріжте його на невеликі шматочки, щоб було зручніше плавити. До шоколаду додаю вершкове масло, сіль, ванільний екстракт і сгущенку.
2. Ставлю сотейник на середній вогонь і при постійному помішуванні нагріваю масу до тих пір, поки шоколад повністю не розплавиться. Знімаю масу з вогню, додаємо горіхи і добре перемішую до объединения.
3. Викладаю шоколадну масу у форму, застелену папером для випічки. Рівномірно розподіляю з допомогою лопатки і відправляю в холодильник на 4 години, щоб маса добре застыла.
4. Ножем обрізаю нерівні краї і нарізаю застиглий пласт на рівні квадратики. Шоколадні цукерки вийшли досить щільними, але не занадто твердими. До речі, зберігати їх краще в холоде.