Шоколадно гарбузове домашні цукерки

За вікном білим-біло, дрібний сніжок 🌨 падає не поспішаючи, утворюючи вологий білий килим! Завтра дітлахи наліплять сніговиків ⛄⛄⛄Але це ще не зима, зима буде через місяць😄👌! Як зробити Шоколадно гарбузове цукерки домашні рецепт простий. А поки гарбуза 🎃🎃🎃! Рецепт сьогодні – простіше нікуди! Зате результат 👍👍👍! В цих цукерках гарбуз з’їдять і ті, хто її тихо ненавидить 😂😂😂! Пюре, звичайно, доведеться запекти 😂😁, от з рештою точно впораються помічники, у них канікули😉🙌

Інгредієнти

(на 20-22 цукерки):

120 г карамельного шоколаду
60 г вершків 33%
30 г вершкового масла 82% (кімнатної температури)
100 г густого гарбузового пюре (взяти гарбуза з запасом, запекти, відкинути на сито, віджати зайву вологу і пюрировать)
100 г галетного печива (ванільних хлібних паличок)
2 ч. л кориці (1 в масу, 1 для обсипання)
100 г волоських горіхів (30 г у масу, 70 г для обсипання)

Шоколадно гарбузове цукерки домашні покроковий рецепт

1. Печиво (палички) подрібнити до порошку. Горіхи прогріти в НВЧ на повній потужності 3-4 хвилини, остудити і подрібнити, як можна дрібніше. Шоколад розтопити в НВЧ імпульсами за 15 сек, щоразу перемішуючи, вище 45°, не нагрівати. Вершки з’єднати з шоколадом, перемішати і остудити до кімнатної t.
2. Додати пюре і масло, ретельно перемішати (можна пробити заглибним блендером). Ввести в суміш порошок для печива (паличок), горіхи і корицю. Все ретельно перемішати, накрити плівкою і відправити в холодильник на час.

3. Залишилися горіхи перемішати з корицею. З охолоджений маси скачати кульки вагою ~20 г, кожен кульку обваляти в горіхової суміші і знову охолодити. Потім налити чайку ☕ і з’їсти з задоволенням! Всім смачних цукерок 😉!