Рецепт шоколадно-імбирного кексу на лимонад. Яке ж яскраве і смачне вийшло поєднання: імбир і шоколад 😍 Погляньте на текстуру кексу! Дуже соковитий і ніжний 🤤
Інгредієнти
100 г вершкового масла 82,5%
200 р цукру
180 г безалкогольного імбирного напою Bundaberg
120 г яйця (2 шт)
200 р борошна
3 г розпушувача
50 г какао
Шоколадно-імбирний кекс на лимонад покроковий рецепт
1. Збиваємо розм’якшене масло з цукром до пишності й посвітління. Додаємо яйця, перемішуємо. Всипаємо борошно, какао, розпушувач і вимішуємо тесто.
2. Вливаємо імбирний напій, знову перемешиваем.
3. Наповнюємо форму тістом на 2/3, випікаємо при 180 ° С протягом 30-35 хвилин, готовність перевіряємо по сухій шпажке.
Відео рецепт 👇