Рецепт Шоколадних цукерок трюфелів з вишнею та чаєм 🍒 Не забудьте сказати «спасибі» у коментарях і поділитися рецептом з друзями ☺️
Інгредієнти
200 г молочного шоколаду
100 г вершків 33%
50 г пюре вишні
25 г тримолина
35 г вершкового масла 82,5%
2 г чаю
Шоколадних цукерок трюфелів з вишнею та чаєм покроковий рецепт
1. Нагріваємо вершки до пари, додаємо чай, накриваємо плівкою і залишаємо на 20-30 хвилин. Проціджуємо, до вершків додаємо тримолин і пюре, нагріваємо до кипіння. Виливаємо суміш на шоколад, перемішуємо до гладкою і блискучою емульсії. При 40-45С додаємо розм’якшене вершкове масло, перемешиваем.
2. Прибираємо ганаш в холодильник на добу. Відсаджуємо трюфелі, використовуючи круглу насадку 8-10 мм, знову прибираємо на стабилизацию.
3. Перед глазировкой підкочуємо трюфелі, купаємо в темперированном молочному шоколаді і обвалюємо в какао.
Відео рецепт 👇