Шоколадний бісквіт який вийде у кожного

Шоколадний бісквіт який вийде у кожного простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

4 яйця С0
160гр цукру
130 гр борошна
30 гр какао Cacao-Barry
80гр масла вершкового 82,5%
¼ ч. л. ванільної пасти Aramona
5 гр розпушувача

Шоколадний бісквіт який вийде у кожного покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до пишної світлої маси. Вона повинна збільшиться в об’ємі і по готовності стікати стрічку з віночка. Невелику частину збитих яєць додати до розтопленого, остившему маслу. Додати цю сміти назад до збитим яєць і промешать до полуготовности.

2. Додати ванільну пасту. Змішати борошно, какао і розпушувач, ввести в яєчно-масляну суміш. акуратно перемішати тісто до однорідного стану. Викласти у форму 20 см і випікати в розігрітій до 165° духовці, 40-45 минут.

3. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою По готовності дістати бісквіти з форми, дати охолонути на решітці і прибрати в холодильник в харчовій плівці, мінімум на 5-6 годин, а краще на ночь.

Відео рецепт 👇