Шоколадний брауні домашній класичний простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Шоколад 200 гр
Яйця 3 шт
Цукор 120 гр
Борошно 120 гр
Сіль щіпка
Масло вершкове 120 гр
Шоколадний брауні домашній класичний покроковий рецепт
1. Масло вершкове розтопити і додати до шоколаду, перемішайте щоб була однорідна шоколадна маса, якщо шоколад до кінця не розтопиться , то можна на водяну баню або в мікрохвильову піч на пару минуток.
2. Яйця розтерти з цукром , коли цукор розчиниться, додайте шоколадну масу, щіпку солі і можна додавати борошно. Замісити тісто. Так само я додала подрібнений шоколад в тісто. Можна і без него.
3. Поставити випікати при 180 С , приблизно 30-40 хвилин. Брауні це незвичайний вологий десерт, не його пересушіть, перевірте шпажкою на ній повинні залишитися сліди ВОЛОГОГО тесту. Подайте з морозивом або полити шоколадом , на вашу фантазию…
Відео рецепт 👇