Шоколадний брауні на вершковому маслі і какао

Як зробити смачний Шоколадний брауні на вершковому маслі і какао простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

на форму 22х22 або D24см:

* Шоколад темний – 270 р
* Масло вершкове – 200 г
* Цукор – 180 г
* Борошно – 3-4 ст. л
* Какао – 3 ст. л
* Молоко – 80 мл
* Яйця – 4 шт
* Щіпка солі
* Пакетик ванільного цукру

Шоколадний брауні на вершковому маслі і какао покроковий рецепт

1. Шоколад з вершковим маслом розтопити. Додати цукор, сіль, ванільний цукор і перемішати віночком. Потім додати тепле молоко, перемішати. Додати яйця і збити венчиком.

2. Просіяти борошно, какао і змішати до однорідності. Перелити тісто у форму. Зверху можна посипати горіхами і шоколадом за бажанням (у мене пекан, фундук і молочний шоколад).

3. Відправити в розігріту до 170° духовку на 35 хв. Перевіряємо дерев’яною паличкою/сірником тісто не має на неї липнуть.

Відео рецепт 👇