Шоколадний брауні з мусом

Як смачно зробити Шоколадний брауні з мусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Любиш шоколад? .. а шоколад з шоколадом ? Я фанат всього шоколадного, але тільки темного і гіркуватого. Обожнювати ❤ Що робити, якщо ти таке не любиш? Просто замінити на улюблений, шоколад а не слухати мене, і тоді вам тобі теж буде мега смачно ❤ і я не почую, що знаючи я тебе послухала, Ліана, мені не подобається темний шоколад (з останньої претензії від подписчицы)..
Пару слів про цих шматочків щастя : готується за кілька хвилин. Всі максимально просто і швидко. Можна відразу ж насолоджуватися, а можна витратити пару хвилин і ще крем – мус приготувати. Після холодильника брауні трохи щільний, а мус як морозиво. Разом вони 💣

Інгредієнти

Шоколад темний 170 р
Масло вершкове 150 г
Цукор 150 г
Какао 30 р
Борошно 130 г
Молоко 50 мл
Яйця З 3 шт
Сіль щіпка
в’ялена Журавлина 80 р
Горіхи грецькі 80 г
Шоколад в краплях 40 р

Крем
Вершки 33% 200 мл
Шоколад темний 150 г

Шоколадний брауні з мусом покроковий рецепт

1. Масло, шоколад і молоко розтопити разом. Додати цукор, перемішати і остудити. Яйця злегка збити з сіллю. Додати шоколадну суміш, перемішати. З’єднати всі сухі інгредієнти і просіяти в тісто, перемешать.
2. В кінці додати журавлину, шоколад і горіхи, перемішати і викласти у форму (формуилуче вистелити пергаментом). Випікати в заздалегідь розігрій до 170 С духовці 25 хвилин. Повністю остудить.
3. Для крему вершки збити до м’яких піків. Додати розтоплений і охолоджений шоколад і збити доизагустения (буквально кілька секунд). Викласти на брауні і прибрати на кілька годин в холодильник.