Ммм… шоколадний десерт з 3х інгредієнтів. Без муки, без випічки, без желатину. Як зробити Шоколадний десерт без желатину з кисломолочного сиру рецепт.
Інгредієнти
на форму 16 см:
500 г сирного сиру (кімнатної температури)
250 гр молочного шоколаду
Для ганаша:
90 гр молочного шоколаду
50 мл вершків 20-33%
Шоколадний десерт без желатину з кисломолочного сиру покроковий рецепт
1. Розтоплюємо шоколад, трохи охолоджуємо і додаємо до творожному сиру. Сир повинен бути кімнатної температури. Збиваємо міксером або блендером.
2. Викладаємо шоколадну масу у форму діаметром 16 см, застелену харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на 1-2 часа.
3. Шоколад розтоплюємо з вершками і поливаємо на десерт. Сожно прикрасити ягодами, шоколадною крихтою або печеньем.
4. Виходить ніжний смачний десерт. Обов’язково попробуйте.
Відео рецепт 👇