Шоколадний десерт Сендвіч Брауні

Сьогодні готуємо мега шоколадного десерту «Сендвіч ” Брауні». Печиво злегка вологе і тягуче, а зовні хрустка скоринка.

Інгредієнти

– Гіркий шоколад 300 гр
– Вершкове масло 50 гр
– Яйце 2 шт
– Цукор 120 гр
– Борошно 65 гр
– Розпушувач 5 гр

Для крему:
– вершки 33-35% 80 мл
– цукрова пудра 30 гр
– сирний сир 150 гр

Шоколадний десерт Сендвіч Брауні покроковий рецепт

1. Розтоплюємо шоколад і вершкове масло на повільному вогні. Потім охолоджуємо до кімнатної температури. У чаші міксера збиваємо яйця з цукром, коли маса збільшиться в розмірі 2 рази додаємо розтоплений шоколад, потім борошно, розпушувач і перемешиваем.

2. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і на пергамент хорошої якості☝🏻 відсаджуємо печиво діаметром 4 см (вони ще збільшаться в розмірі). На один лист приблизно 16 шт. І відправляємо в розігріту духовку при t 180° на 10 мин.

3. Готуємо крем: першим ділом збиваємо вершки з цукровою пудрою, коли крем стане густою додаємо сирний сир, збиваємо все до однорідної маси. На остиглі печеньки відсаджуємо крем і зверху накриваємо другою печенькой.

4. Готові сендвічі прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Прикрашаємо розтопленим шоколадом, ягодами і горіхами і знову прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Вийшло дуже смачно, спробуйте приготувати!

Відео рецепт 👇