Шоколадний крем ганаш

Шоколадний крем ганаш простий рецепт.

Інгредієнти

Інгредієнти приблизно на 20 шт

Молочний шоколад – 150 гр
Вершки 33-35% – 210 гр
Масло вершкове 20 гр

Шоколадний крем ганаш покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до початку кипіння (кип’ятити не потрібно) шоколад Залити гарячими вершками. Настояти хвилину і пробити блендером.
2. Остудити до 40 градусів додати масло кімнатної температури і ще раз пробити блендером.
3. Накрити харчовою плівкою вконтакт і прибрати на стабілізацію в холодильник – 8 і більше часов.

4. Після стабілізації збити міксером на низькій швидкості до повітряної, тримає форму, консистенции.