Шоколадний морквяно-гарбузовий пиріг ПП

Як смачно зробити Шоколадний морквяно-гарбузовий пиріг ПП простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей пиріг сподобається всім, навіть тим, хто не їсть моркву і гарбуз☺️! Він приголомшливий🤩! Неймовірно ніжний, повітряний, соковитий і дуже смачний😍. 🤫смак моркви і гарбуза зовсім не відчувається🙌! Готуйте неодмінно😍

Інгредієнти

Форма 19/21 див. Всі інгредієнти кімнатної температури

✔️яйце 5 шт
✔️підсолоджувач
✔️кефір 80 гр+сода на кінчику ножа
✔️борошно рисова 70 гр
✔️какао 25 гр
✔️розпушувач 4 гр
✔️морква 100 гр
✔️гарбуз 100 гр
✔️родзинки 60 гр

КБЖУ на 100 гр👉142.2/7.5/4.5/17.9
Вага 660 гр

Шоколадний морквяно-гарбузовий пиріг ПП покроковий рецепт

1. Гарбуз можна замінити морквою, а морква – гарбузом. Родзинки можна не додавати, або замінити на чорнослив ⠀ ⠀⠀ До кефіру додати соду(до початку приготування тіста), перемішати, Морква і гарбуз подрібнити в блендері. Родзинки замочити в окропі. ⠀

2. Білки відокремити від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до міцних піків. До жовтків додати підсолоджувач і збити до білого. До жовтків додати кефір, перемешать.

3. Просіяти борошно, какао, розпушувач і додати в жовтки, перемішати. Додати моркву, гарбуз і родзинки (злити воду), перемішати. Потроху ввести білки, перемішуючи лопаткою знизу вверх.

4. Тісто перекласти у форму і відправити випікатися в розігріту до 180° духовку на 35-40 хвилин (до сухої зубочистки). Готовий пиріг остудити, порізати порційно і прикрасити за бажанням. Наслаждаться.