Шоколадний пиріг з нутеллою з заварним кремом

Шоколадний пиріг з нутеллою з заварним кремом простий рецепт в духовці. Канікули, діти, полуденки… Тим більше у вихідні … коли у мами є час. В цей раз я вирішила перевершити саму себе і потішити дітей. В Італії якщо запитати у будь-якої дитини що він/вона любить більше всього солодкого … відповідь буде НУТЕЛЛА 🙈 … другим варіантом може бути булочки з заварним кремом… і щоб ВСЕ … прям ВСІХ порадувати… я зібрала всі дитячі радості в одній булочці.

Інгредієнти

Тісто:
✔️300г Борошно
✔️190г Цукор
✔️4 Яйця
✔️40г Кака
✔️100г Раст. Масло
✔️150мл Молоко
✔️16г Розпушувач
✔️Цедра апельсина

Заварний крем:
✔️250мл Молоко
✔️25г Кукурудзяний крохмаль
✔️2 Жовтки
✔️Кірки апельсина
✔️70г Цукор

Шоколадний пиріг з нутеллою з заварним кремом покроковий рецепт

1. Приготуйте крем і приберіть охолоджуватися. (процес приготування дивіться у стрічці або на сайті). Тепер збийте яйця з цукром до пишної консистенції. Додайте масло продовжуючи збивати і потім додайте молоко.
2. Тепер додайте сухі інгредієнти і цедру апельсина. На низькій швидкості розмішайте тісто до однорідної консистенции.

3. Викладіть тісто у форму діаметром 25см. Ложечкою викладіть нутеллою кульками по колу і по середині (моя нутелла стояла в холодильнику і була давольно таки щільною. Потім ви