Як зробити Шоколадний торт Снікерс з карамеллю і глазур’ю рецепт простий. Дівчатка мої, а ось і самий соковитий, смачний, солодкий тортик «Снікерс».
Інгредієнти
3 яйця
120 г цукру
1,5 ч/л розпушувача
0,5 год/л соди
100 мл раст/масло
110 г борошна
2 ст/л какао
2 ст/л мед
Карамель
220г цукру
1ст/л мед
120 мл вершки 33%
100 г масло
Солоний арахіс
Крем
400 г сирний сир
200 мл вершки
120 г цукру
Ванілін
Глазур
3 ст/л сметана
3 ст/л цукру
2 ст/л какао
Шоколадний торт Снікерс з карамеллю і глазур’ю покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром до білого. Потім додаємо олію, мед, продовжуємо збивати. Всі сухі інгредієнти приєднуємо і поступово просіваємо на яєчну масу. Випікаємо при 170-180 градусів духовці (діаметр форм 18 см).
2. Для карамелі: цукор з медом розтопити на повільному вогні (в каструлі товстим дном), додаємо гарячі вершки, перемішати до однорідності 👌. В кінці додаємо масло і перемішати до повного розчинення масло. Додаємо арахіс і залишаємо, щоб охолола 👌.
3. Для крему: всі інгредієнти приєднуємо і збиваємо міксером до однорідності 👌. Для глазурі всі зазначені інгредієнти приєднуємо і добре перемішаємо, викладемо на вогонь, перемішаємо і кип’ятимо 2-3 хвилини 👌.
4. Бісквіт розділимо на 2 частини, з одного приберемо середню частину. Далі збираємо тортик, як показала на відео 👌. Це дуже вкусно.
Відео рецепт 👇