Як приготувати смачний Шоколадний торт снікерс з карамеллю в домашніх умовах рецепт простий.
Інгредієнти
Шоколадний бісквіт
борошно 250 гр.
какао 75 гр.
цукор 375 гр.
слив. масло 100 гр.
сіль щіпка
сода 1 ч. л.
розпушувач 1.5 ч. л.
яйця 140 гр
молоко 175 гр
вершки 33% 60 гр.
міцно зварений кави 200 гр.
Ганаш арахісовий
шоколад білий 50 гр.
вершки 33% 100 гр.
арахісова паста 10 гр.
Карамель солона з арахісом
цукор 100 гр.
вершки 33% 100 гр.
вершкове масло 70 гр.
солоний арахіс 50 гр.
сир вершковий 100 гр.
вершковий Крем сирний
вершковий сир 500 гр.
вершки 33% 80 гр.
сах. пудра 70 гр.
екстракт ванілі 5 гр.
Шоколадний крем для покриття
вершковий сир 500 гр.
вершки 33% 140 гр.
шоколад темний 54.5 % 140 гр.
сах. пудра 40 гр.
Шоколадний торт снікерс з карамеллю в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Шоколадний бісквіт.
У мисці змінить, борошно, какао, цукор, сіль, соду і розпушувач. Вершкове масло розтопити. Додати сухі інгредієнти масло, яйця, вершки і молоко. Збити 1-2 хв. до однорідності і влити гарячу каву, ще раз збити. Вилити тісто в заздалегідь підготовлену форму і випікати 60-70 хвилин до сухої зубочистки. Вийняти з духовки, остудити, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 8 годин. Перед складанням порізати на 3 коржа.
У мисці змінить, борошно, какао, цукор, сіль, соду і розпушувач. Вершкове масло розтопити. Додати сухі інгредієнти масло, яйця, вершки і молоко. Збити 1-2 хв. до однорідності і влити гарячу каву, ще раз збити. Вилити тісто в заздалегідь підготовлену форму і випікати 60-70 хвилин до сухої зубочистки. Вийняти з духовки, остудити, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 8 годин. Перед складанням порізати на 3 коржа.
2. Ганаш арахісовий.
Приготувати ганаш з шоколаду і вершків: прогріти вершки майже до кипіння, залити на шоколад і пасту, промешать протягом пари хвилин і пробити недружно блендером до однорідності. Остудити в холодильнику від to годин, використовувати по назначению.
Приготувати ганаш з шоколаду і вершків: прогріти вершки майже до кипіння, залити на шоколад і пасту, промешать протягом пари хвилин і пробити недружно блендером до однорідності. Остудити в холодильнику від to годин, використовувати по назначению.
3. Карамель солона з арахісом.
У сотейник з товстим дном покласти цукор і розтопити помішуючи на середньому вогні. Вершки прогріти до моменту розчинення цукру вони повинні бути дуже гарячими. Па столі цукровий сироп залити вершками, помішуючи, дочекатися однорідності і додати вершкове масло і дрібку солі. Повернути на вогонь і проварити ще хвилину. Потім остудити до кімнатної температури, вбити вершковий сир заглибним блендером, додати злегка подрібнений солоний арахис.
У сотейник з товстим дном покласти цукор і розтопити помішуючи на середньому вогні. Вершки прогріти до моменту розчинення цукру вони повинні бути дуже гарячими. Па столі цукровий сироп залити вершками, помішуючи, дочекатися однорідності і додати вершкове масло і дрібку солі. Повернути на вогонь і проварити ще хвилину. Потім остудити до кімнатної температури, вбити вершковий сир заглибним блендером, додати злегка подрібнений солоний арахис.
4. вершковий Крем сирний.
Змішати всі інгредієнти в чаші міксера і збити до однорідності не більше трьох хвилин. Використовувати сразу.
Змішати всі інгредієнти в чаші міксера і збити до однорідності не більше трьох хвилин. Використовувати сразу.
5. Шоколадний крем для покриття.
Приготувати ганаш з шоколаду і вершків: прогріти вершки майже до кипіння, залити на шоколад, промешать протягом пари хвилин і пробити заглибним блендером до однорідності. Трохи остудити. Збити сир з пудрою протягом пари хвилин, додати ганаш, промешать міксером до однорідності. Дати трохи зміцніти в холодильнику, хвилин 15, і можна использовать.
Приготувати ганаш з шоколаду і вершків: прогріти вершки майже до кипіння, залити на шоколад, промешать протягом пари хвилин і пробити заглибним блендером до однорідності. Трохи остудити. Збити сир з пудрою протягом пари хвилин, додати ганаш, промешать міксером до однорідності. Дати трохи зміцніти в холодильнику, хвилин 15, і можна использовать.
6. Збірка: Бісквіт-обмазати кремом- ободок з крему-ганаш -карамель і повторювати 🥰