Як зробити дуже смачний Шоколадний торт з малиною і рецепт чізкейк простий.
Інгредієнти
Бісквіт 18 см
🟤 Шоколадні коржі:
2 яйця
200 гр. цукру
150 гр. борошна,
30 гр. какао
120 гр. молока
5 гр. розпушувача
90 гр. соняшникової олії
🟣 Малиновий соус
200 р малини
50 г води
60 г цукру
5 г крохмалю
🟣 Малиновий чізкейк
350 г сиру
65 г цукру
2 жовтки
100 г соусу (вище рецепт)
5 г крохмалю
⚪️ Крем
350 г вершково сирного сиру
200 р вершків
120 гр цукру
Шоколадний торт з малиною і чізкейком покроковий рецепт
1. 🟤 Шоколадні коржі:
Яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Вливаємо олію, молоко, продовжуємо збивати. В окремій чашці змішуємо всі сухі інгредієнти. Просіваємо їх в білки в три етапи, акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо масу у форму застелену фольгою. Відправляємо в духовку на 45-50 хвилин на 180 градусів. Вийняти перевернути догори дном на решітку і повністю остудити. Зняти кільце, загорнути у плівку і відправити в холодильник мінімум на 8 годин. Розрізати бісквіт на 2 рівних коржа.
Яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Вливаємо олію, молоко, продовжуємо збивати. В окремій чашці змішуємо всі сухі інгредієнти. Просіваємо їх в білки в три етапи, акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо масу у форму застелену фольгою. Відправляємо в духовку на 45-50 хвилин на 180 градусів. Вийняти перевернути догори дном на решітку і повністю остудити. Зняти кільце, загорнути у плівку і відправити в холодильник мінімум на 8 годин. Розрізати бісквіт на 2 рівних коржа.
2. 🟣 Малиновий соус
Змішати всі інгредієнти, і відправити на плиту, постійно помішуючи. Варити 3 хвилини після запікання. Накрити плівкою в контакт і відправити в холодильник на 1 годину. 100 г піде на чізкейк інше в прошарок торта.
Змішати всі інгредієнти, і відправити на плиту, постійно помішуючи. Варити 3 хвилини після запікання. Накрити плівкою в контакт і відправити в холодильник на 1 годину. 100 г піде на чізкейк інше в прошарок торта.
3. 🟣 Малиновий чізкейк
Сир (кімнатної температури) змішати з цукром, жовтками і крохмалем і все перемішати.
Додати соус і ще раз перемішати лопаткою. Масу відправити у форму 18 см і випікати 1 годину при 110 градусах на водяній бані. Потім остудити при кімнатній температурі і відправити в холодильник мінімум на 8 часов.
Сир (кімнатної температури) змішати з цукром, жовтками і крохмалем і все перемішати.
Додати соус і ще раз перемішати лопаткою. Масу відправити у форму 18 см і випікати 1 годину при 110 градусах на водяній бані. Потім остудити при кімнатній температурі і відправити в холодильник мінімум на 8 часов.
4. ⚪️ Крем
Всі інгредієнти добре взбить.
Всі інгредієнти добре взбить.