Знайшла новий спосіб приготування свинячої грудинки. Загорніть свинячу грудинку в папір і запечіть в духовці. Смачна свиняча грудинка запечена в духовці в домашніх умовах простий рецепт.
Інгредієнти
1,2 кг свинячої грудинки
2 ч л солі
1/3 ч. л перцю чилі
1 ч. л. хмелі-сунелі
1 ч. л. червоного перцю
0,5 ч. л. чорного перцю
1/2 ч. л. сухої аджики
1 чайна ложка гострого хрону
2 ч. л. гірчиці
4-5 зубчиків часнику
Смачна свиняча грудинка запечена в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. 1,2 кг свинячої грудинки добре промийте та висушіть кухонних папером. У мисці змішати 2 ч л солі, 1/3 ч. л перцю чилі, 1 год л хмелі-сунелі, 1 ч. л. червоного перцю, 0,5 ч. л. чорного перцю, 1/2 ч. л. сухий аджики.
2. М’ясо добре натерти спеціями. Обернути харчовою плівкою і поставити маринуватися на 3-4 години. Викласти на пергаментний папір. У мисці змішати 1 чайну ложку гострого хрону, 2 ч. л. гірчиці, 4-5 зубчиків чеснока.
3. Змастити грудинку приготованим соусом і загорнути в пергаментний бумагу.
4. Випікати в духовці при 200°С 80 хвилин. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇