Як смачно зробити Смажену цвітну капусту в томатному соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пропоную вам черговий строго-вегетаріанський рецепт. Його можна вживати і гарячим, і холодним.
Інгредієнти
✅100 мл масло
✅1 кг цвітної капусти
✅1. Ст л. оцту
✅2 цибулини
✅3 зубчики часнику
✅томатна паста
✅1, 5 склянки води гарячої
✅лаврові лист
✅паприка, чорний перець, сіль за смаком
Смажена цвітна капуста в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Капусту розібрати на суцвіття якщо качанчики дуже великі, варто їх розрізати. В цей час обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додаємо капусту, томатну пасту, сіль перець за смаком лавровий лист.
2. Вливаємо гарячу воду і доводимо до кипіння і тушкувати під кришкою 15 хвилин. Через 15 хвилин перевірити на вкус.
3. Якщо соус не насичений трохи загасити, а потім поставити на сильний вогонь і зняти кришку, щоб рідина трохи випарувалася, а соус загус.
4. Подавати в гарячому або холодному вигляді, як гарнір або як самостійне блюдо.
Відео рецепт 👇