Смажені кабачки з яйцем на сковороді

Смажені кабачки з яйцем на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

◽️Кабачок – 3 шт (середні)
◽️Яйце – 4 шт
◽️Борошно пшеничне
◽️Цибуля ріпчаста – 1 шт.
◽️Часник – 2 зубчики
◽️Сіль – щіпка
◽️Томат – 1 ч. л.
◽️Вода – 250 мл
◽️Масло рослинне (для смаження)

Смажені кабачки з яйцем на сковороді покроковий рецепт

1. Почистіть кабачок і наріжте на кружечки. Посоліть і залиште хвилин на 20.

2. Занурте кожен кружечок кабачка в борошно, яйце і обсмажте. Після обсмажте на сковороді цибулю і часник, додайте 1 ч. л. борошна, 1 ч. л. томату, залийте все водою і посоліть за вкусу.

3. Викладіть всі кабачки в сковороду і залийте отриманим подливом, якщо підлива буде недостатньо можете долити трохи води. Зменшіть плиту на самий мінімум, накрийте кришкою і дайте кабачків потомитися хвилин 20-25.

Відео рецепт 👇