Смажені курячі ніжки з картоплею на сковороді в маслі

ДУМАЄТЕ, ЦЕ ЗВИЧАЙНІ КУРЯЧІ НІЖКИ?😀 А ось і ні! Це картопляно-сирно-куряча бомба на ніжці🤤 ⠀ Я розповім, як це приготувати, а з тебе лайк ❤️ і обов’язково збережи в закладки👏🏻 Готувати трохи довше, що зазвичай в моїх рецептах, але воно того варто🔥 І 100% зайде на будь-яке свято👏🏻 Як зробити Смажені курячі ніжки з картоплею на сковороді в олії рецепт простий.

Інгредієнти

◽Для бомб:
▫️ ніжки курячі – 6 шт.
▫️ картопля – 2 шт.
▫️ сир – 100 г
▫️ сіль
▫️ перець чорний мелений

◽Для панірування:
▫️ яйце – 2 шт.
▫️ сухарі панірувальні (дрібні) або подрібнена вівсянка

Смажені курячі ніжки з картоплею на сковороді в олії покроковий рецепт

1. Ніжки курячі відваріть до готовності, вийміть їх з каструлі і остудіть. ⠀ Зніміть з них сухожилля і м’ясо. Сухожилля далі не використовуємо, а м’ясо нарізаємо на маленькі шматочки. Кісточки залишаємо, вони ще знадобляться😉 ⠀ Картоплю відваріть, злийте воду і подрібніть в пюре. ⠀
2. В ємності змішайте шматочки курки, пюре і сир, натертий на тертці. Додайте ½ чайної ложки солі і ¼ перцю. Добре перемішайте, потім пам’ятайте суміш рукою. ⠀ Далі потрібно сформувати саму КУРЯЧУ БОМБУ на ніжці і покрити паніровкою. ⠀
3. Останній етап приготування – обсмажування. Глибокий сотейник заповнюємо рослинним маслом без запаху. Занурюємо ніжку і обсмажуємо 1-3 хвилини до красивої хрусткої скоринки. Час обсмажування різний і залежить від панірувальних сухарів. Орієнтуйтеся на колір😉