Сочевичні оладки з томатом без борошна

Як зробити смачні Сочевичні оладки з томатом без борошна рецепт простий. Ці оладки готуються без борошна та яєць, у них багато білка, і вони виходять красивого коралового кольору. Процес приготування дуже простий. Потрібно тільки заздалегідь замочити сочевицю, а саме чечевичное тісто збивається в блендері за кілька хвилин.

Інгредієнти

▫️150г червоної сочевиці
▫️100 мл перетертих томатів або цільні томати, вода
▫️100 мл води
▫️1 цибулина
▫️1 з. часнику
▫️1/2 ч. л. солодкої паприки
▫️сіль за смаком

Сочевичні оладки з томатом без борошна покроковий рецепт

1. Сочевицю замочити на ніч, вранці промити. Всі інгредієнти пробити блендером. Випікати на розігрітій сковороді. ⠀

2. Відмінна заміна хліба. З’їсти можна з будь-яким соусом, сирним сиром, рибкою з/з, авокадо або овочевим салатом. ⠀ В тісто ще можна додати моркву або кабачок. ⠀

3. Включайте в раціон сочевицю в ній велику кількість мікроелементів: магній, калій, фосфор, залізо, жирні кислоти Омега-3,6, що впливають на здоров’я шкіри і волосся, иммунитет.

Відео рецепт 👇