Як зробити Сочевичний крем суп з червоної сочевиці рецепт простий.
Інгредієнти
Сочевиця червона 200-250 гр
Цибуля 1 шт
Картоплю 1-2 шт
Морква 1 шт
Часник 2-3 зубчики
Солодкий перець 1/2 шт
Окріп 1 л
Сіль, перець і зелень за смаком
Сочевичний крем суп з червоної сочевиці покроковий рецепт
1. Нарізаємо цибулину. У каструлю наливаємо дві ложки рослинної олії на середньому вогні обсмажуємо цибулю. Потім додаємо нарізані моркву, картоплю, половинку солодкого перцю, пару зубчиків часнику і ложку томатної пасты.
2. Тушкуємо кілька хвилин. Червону сочевицю добре промиваємо кілька разів і додаємо до овочів. Заливаємо один літр окропу і варимо приблизно 30 минут.
3. Пробиваємо блендером до стану пюре і додаємо нарізану зелень. Чудовий, смачний і ситний суп готовий. Можна приправити оливковою олією, буде дуже смачно. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇