Сочевичний суп з булгаром по турецьки

Нам так давно хотілося спробувати! Східна кухня! Ну хто її не любить?! І яке розмаїття рецептів! Очі розбігаються! Як зробити Сочевичний суп з булгаром по турецьки рецепт простий.

Інгредієнти

– 1 варильний пакетик спеціальної суміші булгуру і сочевиці
– Томатна паста – 100 гр.
– Бульйон м’ясний – 2 склянки.
– Цибулю ріпчаста – 1 шт.
– Оливкова олія для обсмажування.
– Сіль, перець за смаком.
– Зелень для прикраси.

Сочевичний суп з булгаром по турецьки покроковий рецепт

1. В заздалегідь підготовлений м’ясний бульйон додайте томатну пасту, сіль і перець. Все добре перемішайте. Обсмажте цибулю до золотистої корочки.
2. Відваріть пакетик сочевиці і булгуру протягом 15 хвилин, злийте воду. Додайте готову суміш Містраль в бульйон і варіть близько 7 минут.
3. Наш наваристий і апетитний Турецький суп готовий. Перед подачею прикрасьте суп зеленью.