Як зробити домашні Сочники з сиром класичні рецепт простий в духовці ❤️ Взимку і після новорічних свят, як-то складно входити в звичний ритм🙈 Ви як вже щосили чекаєте весну і перешили у звичайний шкільно-робочий режим?☺️ Взагалі-то я багато готую, але чомусь не показую…часом мені здається, що це все ітак всі знають і не цікаво. Іноді просто колись, коли дуже великий потік роботи (буває, що в один день треба приготувати 10-15 різних страв і сфотографувати їх з різними продуктами. іноді фотографую, але до Instagram так і не доходять фото і рецепти) Нехай сьогодні будуть найніжніші сочники. Вони прям дуже гарні👌 ще влітку їх Вам показувала, але зараз саме час готувати ❤️
Інгредієнти
для тесту
150 гр. цукру
100 гр. вершкового масла
2 яйця
200 гр. сметани
1 ч. л. розпушувача
530 гр. борошна (плюс ще для розкочування тіста 50-70 грам, може менше, залежить від борошна, розміру яєць і тд, але зайву муку не вмешивайте)
1 жовток для змазування.
для начинки
400 гр. сиру
1 ст. л. манної крупи
1 яйце
1 ст. л. борошна
1 ст. л. сметани
1 ст. л. ванільного цукру
100 гр. цукру
Можна додати малину, з нею ще смачніше ❤️
Малина 150г
Цукор 20г
Агар 2г
Можна посипати зверху сочники цедрою, спеціями або цукром для краси та аромату
Сочники з сиром класичні покроковий рецепт
1. Цукор змішати з м’яким маслом кімнатної температури. Додати два яйця і сметану. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто. Для начинки: Сир змішати з одним яйцем, манною крупою, сметаною, 1 столовою ложкою борошна, цукром і ванільним цукром. я все складаю в миску і пробиваю блендером.
2. Тісто порційно розкачати в пласт товщиною 5 мм, Вирізати круги діаметром 10см (можна блюдцем, мискою або кільцем). На половинку кожного гуртка викласти 1 столову ложку сирної начинки. Закрити начинку другою половиною кола. Сочники викласти на деко, застелене пергаментним бумагой.
3. Жовток злегка збити і змастити пензликом їм сочники, посипати цукром або спеціями. Випікати в розігрітій до 180-200С духовці 30-35 хвилин. Малина: Все з’єднати, пюрировать блендером, довести до кипіння, помішуючи проварити хвилинку, зняти з вогню, остудити. Додавати разом з сирною частью.