Соус з печених овочів

Як зробити соус з печених овочів рецепт простий.

Інгредієнти

Селера 200 гр
Часник 5 зубчиків
Бринза 200 гр
Оливкова олія 50 мл
Болгарський перець 400 гр
Сіль, спеції за смаком

Соус з печених овочів покроковий рецепт

1. Нарізаємо стебло селери, болгарський перець і часник. Скроплюємо оливковою олією і запікаємо в духовці приблизно 40 хвилин при 180 градусах. Потім даємо охолонути. Перекладаємо одну частину колишніх овочів в блендер, додаємо стигле авокадо, прованські трави, мелений перець і соль.

2. Добре пробиваємо блендером. Другу частину овочів також відправляємо в блендер, додаємо бринзу і спеції. Сіль я не кладу, так як бринза сама по собі солона. Так само пробиваємо блендером.

3. Друзі, вийшли два дуже смачних соусу, один з яких пісний. Соуси чудово підійдуть до будь-яких страв. Приємного апетиту і гарного настроения.

Відео рецепт 👇