Совесткий торт Ведмедик на півночі класичний простий рецепт.
Інгредієнти
Жовтки 7 шт
Цукор 180 гр (1 склянка)
Вершкове масло 200 гр ( кімнатної температури )
Мед 2 ст/ л ( рідкий )
Сода 1 ч/л ( погасити оцтом )
Борошно 4-5 склянок (борошно у всіх різна )
Меренга
7 білків
280-290 гр цукру
Щіпка солі
Крем
Варена згущене молоко 1 банка
Масло 100 гр
Горіхи
Совесткий торт Ведмедик на півночі класичний покроковий рецепт
1. Отделаем жовтки від білків, до жовтків додаємо цукор, масло, мед і соду перемішуємо. І потроху вводимо борошно. Готове тісто ділимо на 6-7 частин і відправляємо в холодильник.
2. Готуємо безе: до білків додаємо дрібку солі і починаємо збивати, поступово додаючи цукор. Збиваємо до дзьоба. Розкачуємо тісто, зверху розподіляємо безе і відправляємо в духовку 140 гр вгору вниз + конвекція до м’якої хрусткої скоринки, у мене 15-20 минут.
3. І так готуємо всі інші коржі. Безе ставила в холодильник, щоб не утворилася вода. Випікала по одному коржу. Готуємо крем: м’яке вершкове масло вбиваємо до білого, додаємо сгущенку.
Відео рецепт 👇