Суп мясна юшка з овочами

Як зробити суп м’ясна юшка з овочами рецепт простий. Сьогодні хочу поділитися з вами не самим оригінальним рецептом похмельной юшки 😂 Напевно у багатьох з вас після НГ залишиться постараздничный кістковий набір від запікання качок, курей та інших м’ясних делікатесів😅 Не викидайте їх! Залиште на бульйон👌🏼 Це не тільки дуже смачно, але і не поступається по користь м’ясного бульйону 😊

Інгредієнти

Зберігайте на 2,5 л:

Кістки ( у мене були качині) -500 гр;
Сік від запікання м’яса ( опціонально, якщо є)- 30-40 мл;
Оцет рисовий 10 мл;
Фарш ( у мене так само качиний) 500 гр;
Сухий гранульований часник 1 чл;
Сіль 1 чл;
1 морква;
1/2 цибулини;
2 стебла селери;
Лавровий лист;
Для галушок: 2 яйця, щіпка солі; ~150гр борошна;

Суп м’ясна юшка з овочами покроковий рецепт

1. Для початку зваріть бульйон: кістки обдайте окропом і залийте холодною водою і оцтом; Поставте на вогонь і дочекайтеся закипання. Після цього зменшіть вогонь на хв. і варіть ~10-12 годин; За 2 години до закінчення додайте м’ясний сік ( якщо є) ; Готовий бульйон виходить досить мутным.
2. Процідіть його через 2 шари марлі. На сковороді зажарте нарізані цибулю і моркву; додайте в бульйон, Туди ж відправте стебла селери, сіль за смаком і лавровий лист. Варіть ~20 хв хв. на вогні; (Стебла і листки після варіння можна видалити); В цей час: у фарш додайте сухий часник і соль.
3. Якщо він занадто щільний – додайте трохи води. Перемішайте. Скачайте невеликі фрикадельки і відваріть їх в окремій каструлі в киплячій воді близько 7 хвилин; Додайте до супу, витягнувши їх шумівкою. В піалі змішайте яйця, сіль і борошно. У вас повинно вийде тісто консистенції густої сметани. Для прискорення процесу перекладіть тісто в кондитерський мешок.
4. Відріжте куточок мішка на 5-7 мм Видавлюйте тісто в каструлю з киплячим бульйоном, де варилися фрикадельки, по 1см довжиною і відрізати ножицями; Якщо немає мішка – скористаєтеся двома чайними ложками; Не забувайте помішувати галушки, щоб нічого не прилипло;
5. Відварюйте 3-4 хв; Готові галушки вийміть шумівкою і викладіть в каструлю з іншими інгредієнтами. ❗️Зверніть увагу, що галушки збільшуються приблизно в 3 рази при варінні, тому не робіть їх величезними❗️ Готову юшку подавайте з коханою зеленню і меленим перцем.