Як смачно зробити Суп рамен з фаршем швидкий простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
На 2 порції:
150 г м’ясного фаршу
1 великий зубок часнику
1 ст. л. кетчупу
1 ч. л. перцевої пасти
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. соусу теріякі
1 ч. л. рослинного масла
~1 л курячого або м’ясного бульйону (використовувала розчинна)
50 г плавленого сиру
смажені овочі на вибір (використовувала гриби, гарбуз, картоплю)
1 яйце
100 г локшини
рослинна олія для обсмажування
Суп рамен з фаршем швидкий покроковий рецепт
1. Фарш змішати з дрібно посіченим часником, кетчупом, перцевої пастою, соєвим соусом, соусом теріякі, рослинним маслом. Ретельно вимішати і залишити маринуватися мінімум на годину (я залишила в хлодильнике на ніч). Поставити варити в солоній воді лапшу.
2. Яйце опустити в киплячу воду, варити в залежності від розміру 6,5 – 7 хвилин, опустити в холодну воду. Підсмажити овочі, викласти на тарілку. Підсмажити фарш, розділяючи шматочки ложкою, влити пару ложок води з каструлі з локшиною, протушкувати до готовности.
3. В глибоку підігріту піалу влити трохи бульйону, додати сир, влити трохи соєвого соусу, розмішати до розчинення сиру. Додати ложку фаршу, размешать.
4. Вкласти в піалу локшину, навколо помістити залишився фарш, смажені овочі, половинку яйця. Посипати колечками зеленого лука і подавати. Смачно до одури!!!