Як смачно зробити Свинячу грудинку варену в каструлі на плиті в пакеті простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Свиняча грудинка – 1,3 кг.
Сіль – 25 р.
Часник – 4 зубчики
Чорний перець-1 ч. л.
Коріандр-1 ч. л.
Перець чилі – 1 / 2 ч. л.
Солодка паприка – 1 ч. л.
Копчена паприка – 1 ч. л.
Свиняча грудинка варена в каструлі на плиті в пакеті покроковий рецепт
1. Свинячу грудинку нарізати на шматочки. Натерти сіллю з усіх боків. Додати чорний перець, солодку паприку, копчену паприку, коріандр, перець чилі і часник. Можна додати трохи олії. Так спеції краще прилипнут.
2. Добре перемішати. Загорнути в харчову плівку у кілька шарувань. Щільно загорнути, щоб не було повітря. Залити водою. Коли вода закипить, зменшити вогонь. Готувати при температурі 80° – 85° ні низькій температурі. Варити 1,5 години
3. Після приготування дати повністю охолонути в каструлі. Подивіться, як здорово получилось.
4. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.
Відео рецепт 👇