Як зробити Сирна запіканка з яблуками рецепт простий. Діаметр моєї форми 16 див. Можна використовувати форму більшого розміру, тоді запіканка буде нижче. Чи можете взяти велику форму і збільшити інгредієнти, якщо хочете, щоб запіканка була висока. Також можете спекти запіканку в прямокутної або квадратної форми.
Інгредієнти
1. Сир – 400 г
2. Яйця – 2 шт.
3. Цукор – 70 г
4. Ванільний цукор – 1 ч. л
5. Крохмаль кукурудзяний – 20 р
⠀
Яблучна начинка:
1. Яблука – 250 г в очищеному вигляді
2. Вершкове масло
3. Цукор – 40 г +-
4. Кориця за бажанням
Сирна запіканка з яблуками покроковий рецепт
1. 1. Очищені яблука наріжте тонкими скибочками.
2. На сковороді розігрійте невеликий шматочок вершкового масла, додайте цукор і корицю. Помішуючи масу розтопіть цукор.
3. Додайте на сковороду яблука. Тушкуйте яблука близько 5 хвилин. Яблука повинні стати м’якими, але не розвалитися.
Яблучну начинку остудите.
2. На сковороді розігрійте невеликий шматочок вершкового масла, додайте цукор і корицю. Помішуючи масу розтопіть цукор.
3. Додайте на сковороду яблука. Тушкуйте яблука близько 5 хвилин. Яблука повинні стати м’якими, але не розвалитися.
Яблучну начинку остудите.
2. Сирна маса, випічка:
1. З’єднайте сир, яйця, цукор, ванільний цукор і крохмаль. Заглибним блендером збийте масу до однорідного, гладкого стану.
2. Яблучну начинку додайте до сирної маси. Перемішайте.
3. Форму для випікання застелити папером. Викладіть сирну масу у форму, розрівняйте поверхню.
4. Випікайте запіканку при 170 – 180 градусах близько 40 хвилин. Час випікання може відрізнятися, воно залежить від розміру форми і вашої духовки. По центру сирна маса повинна схопитися, вона не повинна бути жидкой.
1. З’єднайте сир, яйця, цукор, ванільний цукор і крохмаль. Заглибним блендером збийте масу до однорідного, гладкого стану.
2. Яблучну начинку додайте до сирної маси. Перемішайте.
3. Форму для випікання застелити папером. Викладіть сирну масу у форму, розрівняйте поверхню.
4. Випікайте запіканку при 170 – 180 градусах близько 40 хвилин. Час випікання може відрізнятися, воно залежить від розміру форми і вашої духовки. По центру сирна маса повинна схопитися, вона не повинна бути жидкой.
3. Після приготування остудіть запіканку. Можете дати їй постояти в вимкненій духовці хвилин 15, а потім дістати. Приємного апетиту!