Як приготувати домашні сирні пончики з мигдальною борошном смажені в маслі на сковороді рецепт. Заради них можна забути про всі дієти. Їх запах може звести з розуму. Заради їх хрусткої скоринки можна піти на всі злочини. А потім облизувати пальці після цукрової пудри і тягнутися за добавкою.
Інгредієнти
Сир – 200-250 р.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 1-2 ст. л.
Борошно – 1 склянку
Розпушувач – 0,5 ч. л.
Ванілін – на кінчику ножа
Кориця – щіпка
Сіль – 1 щіпка
Цукрова пудра
Мигдальна борошно – 100 гр ( для обкатування)
Рослинна олія для фритюру
Сирні пончики з мигдальною борошном смажені на сковороді покроковий рецепт
1. Все змішати виделкою. Мокрими руками скачати маленькі кульки. І складати на подпыленную борошном дошку. Потім выкатать в мигдальної муки. Подивіться, як. Роблю на відео. Виходять ідеально круглі пухляши😍
2. У сотейник налити соняшникову олію. Розжарити. Смажити пончики у фритюрі 3-4 хвилини. Важливо, щоб вони просмажаться всередині. Спробуйте посмажити спочатку один і спробувати. Готові пончики складаємо на паперовий полотенце.
3. Це необхідно для того, щоб стік зайвий жир. Підготуйте тарілку з рушником заздалегідь. Подачу можна зробити абсолютно будь-яку. Але обов’язково багато цукрової пудри!
Відео рецепт 👇