Сирно ягідна великдень з вишнею та шоколадом

Сирно ягідна великдень з вишнею та шоколадом рецепт простий 🍒 на днях бачила таку великдень у Даші і захотіла приготувати, правда зробила трохи іншу основу.

Інгредієнти

Сир 400 г
Вишня 150 г
Вершкове масло-120 г
Цукор 100 р

Для начинки:
Вишня 150 г
Цукор 70 г
Крохмаль 5 р

50 г Шоколад

Сирно ягідна великдень з вишнею та шоколадом покроковий рецепт

1. Змішати вишню і цукор і варити на середньому вогні 5 хвилин. Крохмаль розвести в 50 мл холодної води, влити в вишню, перемішати і варити ще 3 хвилини, охолодити. Вишню для сирної основи розморозити, злити з неї сік і пюрировать.

2. Сир змішати з цукром, ванільним цукром, розтопленим вершковим маслом і пюре з вишні. Масу перемішати і залишити на 10 хвилин. Пасочницу застелити двома шарами марли.
3. Викласти 3/4 сирної маси. Всередині зробити виїмку, викласти начинку, зверху закрити залишилися сиром. Накрити краями марлі, поставити під прес і прибрати в холодильник на 12 часов.

4. Періодично зливати рідину. Великдень накрити тарілкою для подачі і звільнити від форми і марлі. Готову паску полити розтопленим шоколадом і прикрасити посыпками.

Відео рецепт 👇