Сирно ягідна великдень з вишнею та шоколадом рецепт простий 🍒 на днях бачила таку великдень у Даші і захотіла приготувати, правда зробила трохи іншу основу.
Інгредієнти
Сир 400 г
Вишня 150 г
Вершкове масло-120 г
Цукор 100 р
Для начинки:
Вишня 150 г
Цукор 70 г
Крохмаль 5 р
50 г Шоколад
Сирно ягідна великдень з вишнею та шоколадом покроковий рецепт
1. Змішати вишню і цукор і варити на середньому вогні 5 хвилин. Крохмаль розвести в 50 мл холодної води, влити в вишню, перемішати і варити ще 3 хвилини, охолодити. Вишню для сирної основи розморозити, злити з неї сік і пюрировать.
2. Сир змішати з цукром, ванільним цукром, розтопленим вершковим маслом і пюре з вишні. Масу перемішати і залишити на 10 хвилин. Пасочницу застелити двома шарами марли.
3. Викласти 3/4 сирної маси. Всередині зробити виїмку, викласти начинку, зверху закрити залишилися сиром. Накрити краями марлі, поставити під прес і прибрати в холодильник на 12 часов.
4. Періодично зливати рідину. Великдень накрити тарілкою для подачі і звільнити від форми і марлі. Готову паску полити розтопленим шоколадом і прикрасити посыпками.
Відео рецепт 👇