Інгредієнти
Форма діаметром 26-28 см
Тісто
180 гр вершкового масла кімнатної температури
100 цукру
3 яйця с1
3 г ваніліну
10 гр розпушувача
+/- 400 гр борошна
Цитрусовий соус
1 стандартний лимон
1 стандартний лайм
2 апельсина (+/-525 гр)
150 гр цукру
30 гр крохмалю
50-60 гр. апельсинового соку холодного
Сирна основа
650 гр сиру
150 гр цукру
10 гр м’яти
3 яйця с1
180 гр вершків 33%
50 гр крохмалю
3 г ваніліну
+/- 50-60 гр соку апельсина
Сирний Пиріг з цитрусовою начинкою покроковий рецепт
Вершкове масло відміряємо в діжу міксера і збиваємо з цукром до об’єднання. Додаємо ванілін і розпушувач, перемішуємо до однорідності. З 1 додаємо яйця, щоразу добре збиваючи до повного об’єднання яйця з тестом. Просіваємо борошно і замішуємо тісто. Тісто має бути гладким і м’яким. Прибираємо в пакет і в холодильник.
Поставити сотейник на плиту і довести до кипіння і розчинення цукру. Крохмальний сік ще раз добре перемішати і влити в сотейник інтенсивно перемішуючи. Варити до загущення і зміни кольору. Перелити в іншу миску і накрити харчовою плівкою. Якщо ви не будете використовувати лимон лайм та в начинку, то зменшите кількість цукру, або додайте лимонної кислоти, щоб відрегулювати вкус.