Сирний суп з галушками з борошна, картоплі, цибулі і перцю простий рецепт. Відразу попрошу мене не виправляти, правильно вони, звичайно, називаються “галушки”, але на Кубані їх називають галушками. Так що цей суп можна називати як завгодно – головне, що він дуже смачний.
Інгредієнти
Картопля – 3-4 шт.
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Сіль за смаком
Яйця – 2 шт.
Сир – 100 р.
Молоко – 4 ст. л.
Борошно – 150 р.
Сирний суп з галушками з борошна, картоплі, цибулі і перцю покроковий рецепт
1. Картоплю я нарізаю маленькими кубиками, заливаю холодною водою і поставити варитися. Цибулю дрібно нарізаю. Моркву теж ріжу дрібненькими кубиками. Обсмажую до м’якості на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. І обов’язково додаю болгарський перчик, з них смак і аромат у супу потрясающий.
2. Обсмажую овочі до м’якості, знімаю з вогню. Чекаю коли звариться картопля. А поки приготую галушки. Сир твердих сортів натираю на середній тертці. У миску вбиваю два яйця. Вливаю три або навіть чотири столові ложки молока. Так, я готую тільки на галушки молоке.
3. Додаю сіль за смаком. У кожній сім’ї є свій рецепт приготування галушок для супу: показую, як готую я їх (діти сказали, так смачніше) Тепер всипаю борошно і все ретельно перемішую до однородности.
4. Тісто для галушок готово. Картопля зварився, перекладаю в каструлю овочі. Сіль і чорний мелений перець за вкусу.
5. Ну і як зазвичай маленькою ложкою викладаю тісто в каструлю. Приблизно 1/4 чайної ложки тіста. Варимо супчик ще пару хвилин. В кінці додаю зелень.
Відео рецепт 👇