Сирний суп з плавленого сирка

Дуже ситний і смачний сирний суп. Як зробити Сирний суп з плавленого сирка рецепт простий.

Інгредієнти

Сирок плавлений – 2 шт. (180-200 г)
Ковбаски копчені – 150 гр
Картопля – 3-4 шт.
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зуб.
Олія – для смаження
Зелень – за смаком
Сіль – за смаком
Вода – 1,2 л
Сухарики (для подачі)

Сирний суп з плавленого сирка покроковий рецепт

1. Овочі очистити і нарізати. У каструлі обсмажити часник на рослинному маслі кілька секунд. Відразу додати цибулю і моркву, смажити до прозорості. Додати ковбаски, смажити кілька хвилин. Додати картофель.

2. Смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком. Залити в каструлю воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картофеля.

3. Додати в суп тертий плавлений сир, розмішати суп до повного розчинення сиру. Вимкнути вогонь і додати в суп рубану зелень. Сирний суп з ковбасками подавати з сухариками. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇