Як зробити Сирники з гарбузом і сиром рецепт простий. Коли дитина хворіє та не ходить в садок, моя голова максимально зосереджена на трьох речах: – моніторити температуру – робити вигляд, що я обожнюю ліпити, будувати і грати в машинки – встигнути хоч щось приготувати, відзняти і обробити для блогу. На більше мене не вистачає, а тому тексти у мене зараз, мені здається, в стилі акинів: що на картинці – про те я й кажу. А так зовсім не хочеться… Накидайте мені ідей, інсайтів, тем для постів. Про що вам цікаво було б почитати? Може, ви давно хотіли запитати, дивлюся я дорами, і соромилися? 😉🤘
Інгредієнти
⠀▫️180г сиру
⠀▫️жовток
⠀▫️180г гарбузового пюре (з печеного гарбуза, НЕ баночне пюре)
⠀▫️60-70г адигейського сиру
⠀▫️50г борошна + борошно на формування
⠀▫️0.5 ч. л. солі
Сирники з гарбузом і сиром покроковий рецепт
1. Сир розтерти з адигейський сиром. Гарбуз пюрировать і додати до сиру. Туди ж додати жовток, сіль і перемішати. Всипати борошно, перемешать.
2. На робочу поверхню насипати борошно і сформувати сырники.
3. Смажити сирники на рослинному маслі. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної скоринки з двох сторон.