Ситні пиріжки з сочевицею і рисом простий рецепт в духовці 🔥 Робляться швидко, можна використовувати як червону, так і зелену сочевицю. Якщо хочете зробити пиріжечки більш ніжними – робіть з червоної 🤗.
Інгредієнти
ТІСТО:
▫️борошно (безглютен. суміш) – 2 ст.
▫️вода (окріп) – 1 ст.
▫️рослинна олія – 4 ст. л.
▫️сіль
⠀
НАЧИНКА:
▪️сочевиця – 1 ст. (замочити)
▪️рис – 2/3 ст. (замочити і відварити)
▪️цибуля – 1 шт.
▪️сіль, спеції
Ситні пиріжки з сочевицею і рисом покроковий рецепт
1. Замішуємо тісто. Сочевицю з цибулею подрібнюємо в блендері. Додаємо сіль, спеції і рис.
2. Ретельно вимішуємо. Тісто вимішуємо, поділяємо на кружечки, розкачуємо, кладемо начинку і скріплюємо пирожки.
3. Відправляємо в духовку при 200 градусах на півгодини (перевернути разок). Або смажимо на гірчичному маслі до рум’яної скоринки (у нього висока температура горіння, не шкідливе) – мені так більше нравится.
Відео рецепт 👇